BIONX SPARE PARTS DEALER LOGIN HOME ALGEMENE INFORMATIE LINKS DEALERS SERVICE PRODUCTEN
 
Bikemotion 2014 was weer een groot succes. Click op de foto aan de rechterkant voor een sfeerimpressie van de Bikeright stand op de grootste fietsbeurs van de Benelux (25 foto's).
 
 
In het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 oktober is de Jaarbeurs in Utrecht één en al fietspassie. De sportieve fietser kan op Bike MOTION Benelux 2014 de nieuwste modellen racefietsen, mountainbikes en onderdelen bewonderen. Op de beurs is ook veel te doen, zoals de finale van de city mountainbike, de eerste Bike MOTION challenge toertocht en een speciale ladies night.

Zoals u van ons gewend bent, is ook Bikeright aanwezig op Bike MOTION Benelux 2014 en wel op stand G-078 in hal 11.

Voor meer informatie, zie: www.bikemotionbenelux.nl. Op deze website kunt u tot en met 16 oktober online toegangskaarten kopen met korting.

 
 
Click op de foto aan de rechterkant voor een sfeerimpressie van de Bikeright stand op Bike Motion Benelux 2013 (30 foto's).
 
 
Afgelopen weekend werd in Utrecht de Bike Motion Benelux beurs georganiseerd. Bikeright was, zoals u van ons gewend bent, ook dit jaar aanwezig met een uitgebreide stand. Click op de foto voor een sfeerimpressie (30 foto's).
 
 
Van 12 t/m 14 oktober is hij er weer, Bike MOTION Benelux in Utrecht. Bike MOTION Benelux is de grootste beurs van de Benelux op race en mountainbike gebied. Ook Bikeright is weer van de partij. Kom bij ons langs en maak kennis met onze producten! U vindt ons in hal 11, stand G-046.

Op de Bike MOTION Benelux website kunt u tot 11 oktober kaartjes bestellen met 1,50 euro korting. Click hiervoor op deze link of de banner aan de rechter kant.

 
 
Het was warm in Aarle-Rixtel bij de 24e FATJAM, zo warm dat sommige banden ontploften door de hitte. Maar er was ook koud bier, mits je in de juiste rij stond, anders was het een lekker warme Schultenbrau, ook gratis, maar niet te zuipen.
De locals hadden de Sugar Hills weer prima in orde gebracht zodat diegenen die wilde fietsen dat ook konden doen. Verrassend genoeg waren dat er meer dan gedacht want met 35 graden werd er ook gezocht naar schaduw die gevonden werd onder de tentjes van de sponsors. En lekker chillen werd volop gedaan. De Heavy Metal muziek klonk de hele middag uit de speakers en rond 16:00u werd de wedstrijd gehouden waarbij een persoon elektrische gitaar speelde, en de andere op de trails punten bij elkaar moest sprokkelen. 9 duo's deden er mee en er was op de gitaar en op de trails behoorlijk wat talent te vinden. Uiteindelijk werden Tom van den Boogaard (BMX) en Timo van Lierop (gitaar) winnaar van de wedstrijd. Monster Energy startte nog even de BBQ op voor de rijders en het ging hierna nog even flink los tijdens een sessie op de trails. Dank aan iedereen voor de komst. Op naar de 25e editie volgend jaar!

Lees hier het volledige, Engelstalige, persbericht.

 
 
Van 9-16 juli wordt in het Franse Les Deux Alpes de eerste Europese editie van het wereldberoemde Crankworx festival georganiseerd. Tijdens het Crankworx festival worden oa DH, dual, enduro en hill climbing wedstrijden georganiseerd. Deze zijn zowel voor professionals als amateurs toegankelijk!

IXS is een van de sponsoren. Voor meer informatie over het Crankworx festival en/of IXS, zie: www.crankworx.com en www.ixs.com.

 
 
Afgelopen weekend werd in Utrecht de Bike Motion Benelux beurs georganiseerd. Bikeright was, zoals u van ons gewend bent, ook dit jaar aanwezig met een uitgebreide stand. Click op de foto voor een sfeerimpressie (22 foto's).
 
 
Van 14 t/m 16 oktober is hij er weer, BikeMOTION Benelux in Utrecht. BikeMOTION Benelux is de grootste beurs van de Benelux op race en mountainbike gebied. Ook Bikeright is weer van de partij. Kom bij ons langs en maak kennis met onze producten! U vindt ons in hal 12, stand E105.

Op de Bike MOTION Benelux website kunt u tot 13 oktober kaartjes bestellen met 3 euro korting. Click hiervoor op deze link of de banner aan de rechter kant.

 
 
In een door Aaron Larocque gefilmde video presenteert iXS zijn nieuwe Slope Evo kniebeschermers. De video met Darren Berrecloth is opgenomen in de bossen van Vancouver Island.

Voor meer informatie over iXS, zie: www.ixs.com.
 
 
Eén van de grote namen in de freeride sport, de 27-jarige Canadees Matt Hunter, gaat de komende 2 jaar gebruik maken van protective gear van iXS Sports Division.

Matt Hunter begon zijn carrière in 2003 toen hij deelnam aan de online video wedstrijd “Ultimate Freeride Challenge”. Hij haalde hier de finale, won de publieksprijs en sleepte zijn eerste sponsorcontracten in de wacht. Al snel volgde optredens in films zoals ‘Seasons’ en ‘Follow Me’. Hunter’s dynamische stijl komt hier perfect tot uitdrukking. Niet gek dat veel Canadezen zich daarom focussen op films en foto’s ipv het deelnemen aan wedstrijden.

In de tussentijd is Matt Hunter uitgegroeid tot één van de grote namen in de sport. In de freeride wereld vertegenwoordigend hij, samen met zijn teammaat Darren Berrecloth, al jaren het merk Specialized.

Door het ondertekenen van zijn tweejarige contract treed Hunter toe tot een select gezelschap van freeride grootheden dat vertrouwd op protective gear van iXS Sports Division. Tot dit gezelschap behoren, naast Matt Hunter, bijv. ook Darren and Ryan Berrecloth, Richie Schley, Josh Bender en Hans Rey.

Voor meer informatie over iXS en/of Matt Hunter, zie: www.ixs.com. 
 
Afgelopen zaterdag is Rob Verstegen Nederlands kampioen enduro geworden in de klasse inters 40+. Proficiat!

De wedstrijd van afgelopen zaterdag in Zelhem werd onder droge omstandigheden gereden. Alle regen viel in het zuiden. Wel was er erg veel modder op de route en ging een enkele coureur zelfs kopje onder in het water. Dat overkwam Rob gelukkig niet. Hij won de wedstrijd en staat met nog één wedstrijd te gaan (zaterdag in Harfsen) genoeg punten los om de titel veilig te stellen.

Op de foto (gemaakt door Capella man Nico van de Laar) krijgt Rob de champagne aangereikt door "hoofdsponsor" en medeclubgenoot Ruud Arts van Bikeright.

 
 
Afgelopen weekend werd in Utrecht de Bike Motion Benelux beurs georganiseerd. Bikeright was ook dit jaar aanwezig met een uitgebreide stand. Click op de foto voor een sfeerimpressie (18 foto's).
 
 
Tijdens Bike Motion Benelux exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2011. Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan is Bike Motion Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken. Zoals u van ons gewend bent, zal ook Bikeright met een stand aanwezig zijn.

Bike Motion Benelux wordt dit jaar van 22 t/m 24 oktober gehouden in de jaarbeurs van Utrecht. Tot 21 oktober kunt u online kaartjes bestellen met 4 euro korting (!). Click hiervoor op deze link.

 
 
Op de website van Vimeo verschijnen regelmatig video's van door iXS gesponsorde evenementen. Hieronder video's van de laatste twee iXS Downhill Cups en het iXS Dirt Masters Festival.

iXS European Downhill Cup 2010 #3 in Ilmenau (Duitsland).

iXS European Downhill Cup 2010 #2 in Leogang (Oostenrijk).

iXS Dirt Masters Festival 2010 in Winterberg (Duitsland).

 
 
Naast Hans "No Way" Rey, hebben nu ook Richie Schley, Darren Berrecloth en Ryan Berrecloth voor iXS Sports Division gekozen. Richie gaat gebruik maken van iXS bescherming/protectoren. Darren en Ryan daarnaast ook van iXS helmen.

Lees hier het volledige, Engelstalige, persbericht.

 
 
SunRinglé heeft zojuist haar geheel vernieuwde website gepresenteerd. Op de website vindt u nu nog meer informatie mbt de SunRinglé producten (wielsets, velgen, naven en accessoires voor zowel mtb, bmx als race gebruik), maar bijv. ook het laatste nieuws, uitleg over het bouwen van wielen en een overzicht van gesponsorde rijd(st)ers.

Neem hier een kijkje op de vernieuwde website.

 
 
Op de website van DK Bicycles staat een groot aantal BMX video's. Click op de onderstaande link voor een voorbeeld of surf naar de DK Bicycles website voor het volledige overzicht.

 
 
Hans "No Way" Rey, één van de bekendste mountainbikers, kiest voor iXS Sports Division. Hans zal de komende drie jaar gebruik gaan maken van iXS helmen en bescherming/protectoren.

Lees hier het volledige, Engelstalige, persbericht.

 
 
In de afgelopen jaren heeft iXS Sports Division een naam opgebouwd met het sponsoren van individuele rijders, teams en als titel sponsor van race series zoals de iXS Dirtmasters. In 2010 zal iXS deze activiteiten verder uitbouwen met bijv. de iXS Swiss Classics, de iXS German Downhill Cup en de iXS Swiss Downhill Cup. Daarnaast zal de iXS European Downhill Cup worden uitgebreid tot 7 wedstrijden in even zoveel landen met Tsjechië en Engeland als nieuwkomers.

Lees hier het volledige, Engelstalige, persbericht.

 
 
De K-124 dagen worden dit jaar van 3 t/m 5 april gehouden in La Tour de Sçay, valkbij Besançon (Frankrijk).
Trial liefhebbers... noteer dit weekend alvast in jullie agenda's!

Meer informatie mbt de K-124 dagen vindt u op deze website.

  
 
 
Op 1 januari start Disney XD. Disney XD is dé nieuwe televisiezender voor stoere jongens en meiden met de allerleukste series, films en sportprogramma’s. Disney XD daagt je uit en neemt je mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun!

Een van de programma's op Disney XD is het sportprogramma CapHunt. In CapHunt gaat presentator Koert-Jan oa met een door Bikeright ter beschikking gestelde KOXX BMX aan de slag. Kijken dus!

Voor meer informatie over Disney XD, zie: www.disneyxd.nl.

 
 
 
Begin november werd in de Jaarbeurs in Utecht de Bike Motion Benelux beurs georganiseerd. BikeRight was ook dit jaar aanwezig met veel nieuws. Click op de foto voor een uitgebreide sfeerimpressie van onze stand (15 foto's).                            
 
 
Heeft u problemen met het bepalen van de juiste spaaklengte? Op deze website vindt u een online programma voor het bepalen van de juiste spaaklengte.
 
 
Tijdens Bike Motion Benelux exposeren alle toonaangevende importeurs en fabrikanten van fietsproducten met een sportief karakter hun nieuwe collectie voor het seizoen 2010. Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen (Eurobike) en Las Vegas (Interbike) is Bike Motion Benelux dé gelegenheid om dichter bij huis het complete aanbod aan sportief fietsnieuws te bekijken. Ook Bikeright is aanwezig met veel nieuws!

Bike Motion Benelux vindt dit jaar plaats van vrijdag 30 oktober t/m maandag 2 november in de Jaarbeurs in Utecht (hal 9, 10, 11 en 12). U vindt ons op standnummer 09-B044.

 
 
Afgelopen zondag werd alweer de laatste wedstrijd om de Nederlandse Top Competitie verreden. Dit gebeurde op de vernieuwde baan in kampen. Onder prima weersomstandigheden werden de wedstrijden afgewerkt.

Ons jongste teamlid, Noah van Essen, was fanatiek als altijd. Met zijn torenhoge inzet weet Noah zich iedere wedstrijd van voren te laten zien. Zijn manches en halve finale kwam hij dan ook moeiteloos door. Lees hier het volledige verslag.

 
 
De vakantie is weer afgelopen en de wedstrijden zijn weer begonnen. Het afgelopen weekend reed het MeyBo BMX Team de een na laatste Top Competitie van het seizoen. Deze werd verreden in Schijndel. De baan in Schijndel was lang en technisch en mede daardoor waren er behoorlijk wat valpartijen. Het weer was het hele weekend goed. Lees hier het volledige verslag.
 
 
Het WK BMX in Adelaide, Australië is voor de 4 afgereisde rijders van het MeyBo BMX Racing Team uiterst succesvol verlopen. Met maar liefst 3 podiumplaatsen en een 6e plaats in een kwart finale hebben de rijders zich flink in de internationale schijnwerpers gezet. Daarnaast werd ook de enige andere Nederlandse podiumplaats in de overige challenge categorieën behaald op een “gecamoufleerd” MeyBo frame! Alle podiumplaatsen in de challenge klassen werden dus behaald door de kwaliteits fietsen/frames uit Boekel. Lees hier het volledige verslag.
 
 
In het Deense Fredericia werd onlangs gestreden om de Europese titels BMX. Natuurlijk was het gehele MeyBo BMX Racing Team hierbij aanwezig om mee te strijden voor de Europese titels.

Noah van Essen reed bij de Boys 10 zijn eerste Europees kampioenschap. Duidelijk was te zien dat Noah in dit geweld nog ervaring te kort komt. Hoewel hij zijn uiterste best deed was zijn wedstrijd na de manches (5e) helaas voor bij. Wel liet Noah zien uit het juiste hout gesneden te zijn en de teamleiding heeft dan ook alle vertrouwen dat Noah het met de juiste begeleiding en training zich de komende jaren met de Europese top moet kunnen gaan bemoeien. Lees hier het volledige verslag.

 
 
 
DEFINITIVE CN SPOKE BOVELO ZERO FLATS XERO UFO SASO RST RYDE NOVATEC IXS BIONX AC